Πορτοσάλτε: «Να πάνε η ΑΥΓΗ και η ΕΦΣΥΝ να ξεπλημμυρίσουν την παραλιακή» (video)

Ο προσφάτως διαγραφέντας από την ΕΣΗΕΑ, Άρης Πορτοσάλτε, απολαμβάνει πλέον αμέριμνος το επάγγελμά του…

Πορτοσάλτε: «Να πάνε η ΑΥΓΗ και η ΕΦΣΥΝ να ξεπλημμυρίσουν την παραλιακή» (video)

Η πρωτοφανείς εικόνες ντροπής και ανεπάρκειας όλου του κρατικού μηχανισμού κατά τη διάρκεια του «Μπάλλου» έχουν θέσει σε επιφυλακή τους φιλοκυβερνητικούς δημοσιολόγους.

Όταν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, έκαναν την "πάσα" με το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που έγραφε "Ναυάγιο", ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε, συμπεριλαμβάνοντας και την Εφημερίδα των Συντακτών στο σχόλιό του.

«Να πάνε η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή να κάνουν βροχερό μεροκάματο, όπως λέμε το κομματικό μεροκάματο, να πάνε να ξεπλημμυρίζουν την παραλιακή» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, εν είδει κυβερνητικού εκπροσώπου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.