Κάθε μέρα και χειρότερο - Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό»

 Κάθε μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Αυτή τη φορά ήταν ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, που προσπάθησε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις του γιου του.

Κάθε μέρα και χειρότερο - Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό»

Μετά τις γνωστές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, προσπάθησε να τις αιτιολογήσει.

Με μηνύματα που αντάλλαξε με δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, δήλωσε «Ο Στέφανος δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και Antigen Tests, όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται».

Σε συνέχεια της τοποθέτησής του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε πως «ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.