Κάθε μέρα και χειρότερο - Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό»

 Κάθε μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Αυτή τη φορά ήταν ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, που προσπάθησε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις του γιου του.

Κάθε μέρα και χειρότερο - Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό»

Μετά τις γνωστές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, προσπάθησε να τις αιτιολογήσει.

Με μηνύματα που αντάλλαξε με δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, δήλωσε «Ο Στέφανος δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και Antigen Tests, όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται».

Σε συνέχεια της τοποθέτησής του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε πως «ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ