Δημοσιογράφοι σε Άδωνη: «Στην Κοζάνη υποφέρουμε - Δεν έγινε κανείς νονός» (video)

Οι δημοσιογράφοι της επαρχίας, ιδιαίτερα σε περιοχές που έχουν υποφέρει από το πιο μακρόχρονο λοκντάουν της Ευρώπης, φαίνεται πως τιμούν το επάγγελμα περισσότερο από τους μεγαλόσχημους συναδέλφους τους στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της χώρας (με εξαίρεση ίσως τη Ράνια Τζήμα) και φέρνουν σε πραγματικά δύσκολη θέση τα αλαζονικά κυβερνητικά στελέχη, που περιφέρονται με έπαρση, ισχυριζόμενοι πως η κυβέρνηση έχει πετύχει στη διαχείριση της πανδημίας.

Δημοσιογράφοι σε Άδωνη: «Στην Κοζάνη υποφέρουμε - Δεν έγινε κανείς νονός» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Χθες (10/04) ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Top Channel" στην Κοζάνη, μια πόλη η οποία έχει υποφέρει πραγματικά από τα μέτρα του λοκντάουν.

Εκεί οι παρουσιαστές της εκπομπής, μετέφεραν την απόγνωση των κατοίκων, με τον υπουργό Ανάπτυξης να είναι εξαρχής επιθετικός και ειρωνικός απέναντί τους.
Με συνεχή αυτοαναφορά στο πρόσωπό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επαναλάμβανε κυνικά και εμμονικά την κλασική του επίκληση: "τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα" ή «φταίω εγώ που έχει πρόβλημα η Κοζάνη;». Λες και τους πολίτες της πόλης τους ενδιαφέρει πόσο έχει κουραστεί ο υπουργός και όχι οι λύσεις στα προβλήματά τους.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο Ά. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να πεί στους παρουσιαστές της εκπομπής «είναι ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη».

«Kύριε Γεωργιάδη, "ντροπή σας" να πείτε σε αυτούς που οι ίδιοι δεν δίνουν το παράδειγμα μην τηρώντας τα μέτρα (της πανδημίας). Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορωνοϊού κύριε Γεωργιάδη», ήταν η "πληρωμένη" απάντηση του συμπαρουσιαστή της εκπομπή, που αναφέρθηκε προφανώς στην βάφτιση με νονό τον υπουργό Ανάπτυξης, η οποία είχε γίνει εν μέσω lockdown και απαγορευτικών μέτρων. 

«Τι είπατε; Αυτό τι σχέση έχει κύριε; Ποιος σας είπε πως εγώ στην βάφτιση δεν τήρησα τα μέτρα; Τα μέτρα τηρήθηκαν μια χαρά και μάλιστα με υπερβάλλουσα αυστηρότητα».

«Σχολίασε ο κύριος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου», απάντησε ξανά ο συμπαρουσιαστής, με τον Άδωνι Γεωργιάδη  -πάλι- εκτός εαυτού- να λέει: «Αυτά τα οποία λέτε, δείχνουν και ποιος ήταν ο σκοπός που με καλέσατε κύριε. Να κάνετε εξυπνάδες», αλλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε προσβάλλοντας ξανά το σύνολο των πολιτών της Κοζάνης, συμπληρώνοντας: «Αν ο κόσμος της Κοζάνης πιστεύει ότι είναι η ώρα για εξυπνάδες στην κοζάνη, πολύ καλά κάνατε, σας ευχαριστώ πολύ».

«Δεν κάνουμε εξυπνάδες. Υποφέρουμε κύριε Γεωργιάδη. Υποφέρουμε στην κοζάνη τόσους μήνες. Υποφέρουμε και μας δείχνετε με το δάχτυλο», ήταν η τελευταία απάντηση, του απεγνωσμένου πλέον παρουσιαστή της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο (με τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, μετά το 22:50):

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ