Πολιτικός υπερασπίζεται ανοιχτά τις απόψεις Πούμπουρα για άμισθη εργασία (video)

Η Ευρώπη Κοσμίδη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του 2019 και αργότερα περιφερειακή σύμβουλος στην Παράταξη του Γιώργου Πατούλη, είναι η πρώτη πολιτικός που στηρίζει ανοιχτά τις απόψεις του Σάββα Πούμπουρα για τα εργασιακά. Δηλαδή την άμισθη εργασία.

Πολιτικός υπερασπίζεται ανοιχτά τις απόψεις Πούμπουρα για άμισθη εργασία (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Ευρώπη Κοσμίδη, με "άριστη" ορθογραφία, νουθέτησε τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος νωρίτερα είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο του Δ.Σ. του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ, στον οποίο εργάζεται ο Σάββας Πούμπουρας.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και Αναπλ. Βουλευτής Αν. Αττικής (όπως δηλώνει στο βιογραφικό της) απάντησε στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, λέγοντας «Μια χαρα τα είπε ο Σαββας και μην λαικιζεται σας είχα και σε εκτίμηση» (σ.σ. προφανώς δεν έχουν διορθωθεί ορθογραφικά λάθη).

Το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος λοιπόν, γίνεται η πρώτη/ος πολιτικός που υπερασπίζεται ανοιχτά τα λεγόμενα του Σάββα Πούμπουρα για τις εργασιακές σχέσεις, ο οποίος σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram, είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων:

«Αρχικά κατάλαβα ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη προσφορά εργασίαςόποιος θέλει να βγάλει χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά του ή να πάει τις διακοπές του ή να βγάλει το χαρτζιλίκι του, υπάρχει προσφορά για εργασία εκεί έξω, άφθονη. Όταν ξεκίνησα και εγώ δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο. Πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.
Να σας πω λοιπόν πως ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Καποιος μου στέλνει μήνυμα και μου λέει "είμαι τρομαχτικά απελπισμένος, δεν έχω δουλειά για τους τελευταίους 4-5-6-7-8-10 μήνες, αυτός ο φίλος λοιπόν που έχει τόσο καιρό άνεργος, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασίαΔεν είναι κανένας διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάνΝα δουλέψει χωρίς μισθό σε μία εταιρεία. Ολοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι "α, με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν". Μην κοιτάτε αυτόΚοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία,
 από τον κύκλο που θα διευρύνετε, από το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία, από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες μέσα μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου και ας μην παίρνεις μία;». 

«Δηλαδή όλοι με τον τσακωμό και "θέλουνε να μας φάνε, και μας θέλουνε να μας εκμεταλλευτούν, δωρεάν εργασία...". Σώπα ρε μάγκεςΠήγαινε δες. Άμα σε θέλει να σε εκμεταλλευτεί, σήκω και φύγε. Τι σ' έχει; αλυσοδεμένο

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ