Έξαλλοι στον ΣΚΑΙ που οι πολίτες εξακολουθούν να φοράνε μάσκες (video)

Για παραπάνω από ένα χρόνο, η "αστυνομία ατομικής ευθύνης" των καναλιών, έπαιρνε σβάρνα τους δρόμους ώστε να εντοπίσει έστω και έναν πολίτη που δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, ώστε να μετακυλήσουν την ευθύνη και να δικαιολογήσουν τα καταστροφικά λοκντάουν. Τώρα, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τις μάσκες, τα ρεπορτάζ δεν σταμάτησαν, απλά πέρασαν στο άλλο άκρο. 

Έξαλλοι στον ΣΚΑΙ που οι πολίτες εξακολουθούν να φοράνε μάσκες (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Έξαλλος ο περιβόητος ρεπόρτερ Τσέλικας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους ανεύθυνους πολίτες που... εξακολουθούν να φοράνε μάσκες παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση συμπεριφέρεται πλέον σα να μην υπάρχει πανδημία, για να μην τρομάξουν οι τουρίστες και να περάσει επικοινωνιακά το μήνυμα πως νίκησαν τον κορωνοϊο, μετά το φόνικό δεύτερο λοκντάουν που στοίχησε στη χώρα περίπου 12000 ζωές.

«Το παράλογο, μπορεί ο κ. Χαρδαλιάς να είπε "μη βάζετε μάσκες", που παλιά και πρόστιμο έπαιρνες για να φοράς μάσκα, τώρα τι γίνεται; Στους 10 οι 6, φοράνε μάσκες. Είμαι εδώ περίπου μια ώρα και φοράνε μάσκες. "Ρε παιδιά βγάλτε τη μάσκα - Όχι φοβάμαι". Στους 10 οι 6 φοράνε μάσκα. Δεν ξέρω, ακόμα δεν το έχουνε εμπεδώσει; φοράνε μάσκες», επαναλάμβανε εμμονικά ο ρεπόρτερ Τσέλικας

Υπάρχει σίγουρα κάτι παράλογο. Το ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, αντιμετωπίζουν τους πολίτες αυτής της χώρας σαν αποικία αμοιβάδων χωρίς κριτική σκέψη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ