Πατέρας πενταμελούς οικογένειας βάζει στη θέση του τον Άδωνη Γεωργιάδη για την ακρίβεια (video)

Τρίτεκνος από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας με στοιχεία στρίμωξε "στα σχοινιά" τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να απαντήσει με το γνωστό του θράσος.

Πατέρας πενταμελούς οικογένειας βάζει στη θέση του τον Άδωνη Γεωργιάδη για την ακρίβεια (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο τρίτεκνος που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ανέλυσε τον οικογενειακό προϋπολογισμό σε σχέση με πέρυσι. 

Όπως ενδεικτικά δήλωσε ο κ. Μυστρέλης:

Πέρσι 450 ευρώ το μήνα για τρόφιμα και φέτος 600.

Πέρσι 30 ευρώ την εβδομάδα για βενζίνη και φέτος 50 ευρώ.

Πέρυσι πλήρωναν 80 ευρώ για ρεύμα και φέτος 124,6 ευρώ.

Ως απάντηση ο υπουργός Ανάπτυξης, που φαίνόταν να τα έχει λίγο χαμένα, ανέφερε πάλι γενικότητες περί κρίσης της παγκόσμιας οικονομίας ενώ σήκωσε και το δάχτυλο στον τρίτεκνο, λέγοντάς του ότι είναι λάθος να συγκρίνει τις τιμές του 2021 με αυτές του 2020 καθώς θα έπρεπε να τις συγκρίνει με τις τιμές του 2019.

«Ασφαλώς αν συγκρίνεις τις τιμές με πέρσι είναι μεγαλύτερες αλλά με πρόπερσι είναι μικρότερες» ήταν η αδιανόητη απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη.

Μάλιστα όταν ο τρίτεκνος ρώτησε τον υπουργό Ανάπτυξης για το τι θα κάνει η κυβέρνηση για την ακρίβεια, του είπε να κατεβάσει την εφαρμογή "e-Kαταναλωτης" για να συγκρίνει τις τιμές, ενώ είχε το θράσου να του πει πως βρίσκονται «στην ίδια βάρκα» και πως και ο ίδιος είναι μια «μέση ελληνική οικογένεια».

«Δεν μπορώ εγώ να λύσω τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας, εδώ έχουμε πραγματικά προβλήματα. Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα κ. υπουργέ. Δεν μπορείτε να λέτε στους πολίτες ότι φταίει η παγκόσμια οικονομία», ήταν η αποστομωτική απάντηση του τρίτεκνου από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε και την απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, που ήταν το ίδιο προκλητική με το παραλήρημα για τα «γκαρσόνια», νωρίτερα στην ίδια εκπομπή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ