"Τζιχάντ" από βουλευτές της ΝΔ κατά του Ηλία Μόσιαλου

Η συντονισμένη επίθεση που δέχεται ο Ηλίας Μόσιαλος από φονταμενταλιστές και ακραίους συντηρητικούς κύκλους, δεν άφησε, όπως ήταν αναμενόμενο, ασυγκίνητους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Το πρόβλημα με τον κο Μόσιαλο δεν είναι η απόφασή του να προσβάλει την πίστη μας στη γέννηση του Χριστού, παραμονή του εορτασμού της. Αυτό δείχνει απλά τον χαρακτήρα του. Το πρόβλημα είναι ότι παρότι επιστήμονας, δεν αντιλαμβάνεται ότι όσοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει covid λόγω θρησκείας είναι λιγότεροι κι από αυτούς που ψήφισαν Παπανδρέου για πρόεδρο ΚΙΝΑΛ. Ως πρώην Υπουργός του και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας οφείλει να αντιληφθεί και τα δυο», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης.

«Κ. Μόσιαλε, με την ειρωνεία σας απέναντι στην Ορθοδοξία δεν θα πείσετε κανέναν για την ύπαρξη του κορονοϊού, αντίθετως, προσβάλετε και διχάζετε. Λόγω της επικείμενης ελεύσεως του Θεανθρώπου αύριο αποτελεί ντροπή και όνειδος να στηλιτεύετε την Ορθοδοξία. Τι πρεσβεύετε;», ανάρτησε από τη μεριά του ο, επίσης βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ