Ζοφερό κλίμα: Στην "πυρά" ο Μόσιαλος και από Άδωνη - Κεραμέως

Παραθρησκευτική οργάνωση θυμίζει η χώρα τις τελευταίες ημέρες. Μετά τη "τζιχάντ" Κυρανάκη - Καλλιάνου, ΝΔ και κυβέρνηση επιτίθενται στον Ηλία Μόσιαλο, σε επίπεδο ηγετικής ομάδας, με την κατάσταση να είναι ζοφερή και τρομακτική για κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη. 

Ζοφερό κλίμα: Στην
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Πρόκειται για λυπηρό περιστατικό. Είναι μία εικόνα που προσβάλλει τους Χριστιανούς τις άγιες τούτες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου.

«Κρίμα για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, ότι ο κ.Μόσιαλος δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει Συγγνώμη για την προσβολή. Η Παρθένος Θεοτόκος είναι Θεμέλιο για την Πίστη μας, μπορεί να μήν πιστεύεις αλλά λάθος να χλευάζεις», έγραψε από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Είχε προηγηθεί φυσικά και η αναμενόμενη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ασκούσε μάλιστα κριτική στη Νέα Δημοκρατία πως δεν είναι όσο μεσαιωνική θα έπρεπε.

Όπως και η ανάρτηση γνωστής πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter:

«Όπως εμείς σεβόμαστε την επιστήμη, έτσι κ οι εκπρόσωποι της επιστήμης θα έπρεπε να δείχνουν σεβασμό στη θρησκεία μας. 0 κ. Μόσιαλος στην προσπάθειά του να πουλήσει "προοδευτικότητα" προσέβαλε όλους τους πιστούς ανήμερα Χριστουγέννων. Μεγάλη ασέβεια κ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ