Απίστευτη ανάρτηση Μητσοτάκη: Ανοίξαμε τα σχολεία για να ιχνηλατήσουμε κρούσματα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε τη "γραμμή" του Μαξίμου που από το πρωί διακινούν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι, ώστε να δικαιολογήσουν το άνοιγμα των σχολείων.

Απίστευτη ανάρτηση Μητσοτάκη: Ανοίξαμε τα σχολεία για να ιχνηλατήσουμε κρούσματα
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Όμως θα είναι μικρότερα από το κέρδος που θα έχει η κοινωνία, οι γονείς και, κυρίως, τα παιδιά μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook o πρωθυπουργός επιβεβαιώνοντας το άτυπο σχέδιο για "ανοσία της αγέλης" με "πειραματόζωα" μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

«Μάλιστα την πρώτη μέρα μαθημάτων, χάρη στο σύστημα των μαζικών τεστ, εντοπίστηκαν πάνω από 15.000 κρούσματα κορωνοϊού τα οποία, διαφορετικά, θα κυκλοφορούσαν στην κοινότητα μεταδίδοντας πολύ πιο εύκολα τον ιό», γράφει στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Είναι η ίδια ακριβώς διατύπωση που από το πρωί διακινούν στα social media στελέχη της ΝΔ και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και τρολ της ΝΔ.

Εξαιρετικό το νεο σύστημα ιχνηλάτησης του κορωνοϊού.


Ανοιχτά σχολεία χωρίς καμία πρόβλεψη - 14 χιλάδες κρούσματα με το καλημέρα σας


Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Καλή αρχή με ανοιχτά και ασφαλή σχολεία!

Παρά τις δυσκολίες, όπως παντού στον κόσμο, έτσι και στην Ελλάδα οι μαθητές επιστρέφουν στη γνώση και οι εκπαιδευτικοί μας στο λειτούργημά τους.

Μάλιστα την πρώτη μέρα μαθημάτων, χάρη στο σύστημα των μαζικών τεστ, εντοπίστηκαν πάνω από 15.000 κρούσματα κορωνοϊού τα οποία, διαφορετικά, θα κυκλοφορούσαν στην κοινότητα μεταδίδοντας πολύ πιο εύκολα τον ιό.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι η πατρίδα μας είναι στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη σε εργαστηριακούς και αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους. Μέχρι τώρα έχει οργανώσει και διαθέσει 94.000.000 τεστ σε 7.800.000 πολίτες. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μαζί με τους εμβολιασμούς είναι η καλύτερη απάντηση στην πανδημία και ειδικά στην μετάλλαξη «Ο». Γι΄αυτό και το πρόγραμμα παρακολούθησης της δημόσιας υγείας συνεχίζεται σε ολόκληρη τη χώρα.

Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Όμως θα είναι μικρότερα από το κέρδος που θα έχει η κοινωνία, οι γονείς και, κυρίως, τα παιδιά μας. Με το σαφές αλλά και ευέλικτο σχέδιο της Πολιτείας, τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών και την κατανόηση όλων, σήμερα κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Τα ανοιχτά σχολεία μπορούν να γίνουν προάγγελος και της ανοιχτής κοινωνίας.


Μην παίρνετε self test, δεν φτάνουν για όλους.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ