Επιχειρηματίας σε Τσίπρα: «Δεν θέλουν να υπάρχει μικρή επιχείρηση και να επιβιώσουμε» - Αποθέωση σε Άρτα και Αγρίνιο (video - εικόνες)

Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην επαρχία, ενόψει των αυριανών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας. Αποθεωτική υποδοχή σε Άρτα και Αγρίνιο.

Επιχειρηματίας σε Τσίπρα: «Δεν θέλουν να υπάρχει μικρή επιχείρηση και να επιβιώσουμε» - Αποθέωση σε Άρτα και Αγρίνιο (video - εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαρακτηριστικά της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ήταν και τα λόγια που είπε επιχειρηματίας της Άρτας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Είσαι η μοναδική ελπίδα, δεν έχουμε κάτι άλλο, αλλιώς μας έχουν κλείσει. Τα μνημόνια ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή. Ο μοναδικός που μπορεί να σου κλείσει ένα μαγαζί είναι η ΔΕΗ. Ούτε το δημόσιο, ούτε το ΙΚΑ, κανένας, μόνο η ΔΕΗ και φτάσαμε σε σημείο αφού δε μας έκλεισαν τα μνημόνια, δεν μας έκλεισε ο κορωνοϊός, να μας κλείσουν με τη ΔΕΗ. Δεν θέλουν να υπάρχει μικρή επιχείρηση, δεν θέλουν να επιβιώσουμε εμείς καθόλου», τόνισε ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας.


Άδωνις: Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πρέπει να συγχωνευθούν ή να κλείσουν (video)


«Δεν αντέχουμε άλλο, δεν μπορούμε άλλο θα πεθάνουμε», είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με δάκρυα στα μάτια, γυναίκα στην Άρτα, με τον Αλέξη Τσίπρα να την αγκαλιάζει.


Άδωνις Γεωργιάδης σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Σας εξαγοράζουν ή πεθαίνετε (video)


«Θέλουμε αυτές οι κάλπες, αυτά τα χίλια εκλογικά τμήματα, να γίνουνε χίλια ταχυδρομεία μέσα απ’ τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο το λογαριασμό σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ. Το Μαξίμου και τον πρωθυπουργό», τόνισε μιλώντας στο πλήθος ο Αλέξης Τσίπρας.

Μεγάλο πλήθος επεφύλαξε, παρά τον βροχερό καιρό, θερμή υποδοχή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκε , αμέσως μετά την Άρτα.

«Υπάρχουν οι δημοσκοπήσεις του δρόμου, των καφενείων και υπάρχουν και αυτές των τηλεοπτικών σταθμών. Εμείς εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις του δρόμου, των καφενείων, των χώρων δουλειάς, εκεί θα μάθουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο», δήλωσε μιλώντας στο ομολογουμένως πολύ μεγάλο πλήθος που είχε μαζευτεί στο Αγρίνιο, ο Αλέξης Τσιπρας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ