Κυβέρνηση: «Τραμπούκος» ο φοιτητής που τραυματίστηκε από ευθεία βολή κρότου - λάμψης των ΜΑΤ (video)

Τραμπούκο και ταραξία χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τον 21χρονο φοιτητή που τραυματίστηκε με ευθεία βολή στο πρόσωπο με χειροβομβίδα κρότου - λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ.

Κυβέρνηση: «Τραμπούκος» ο φοιτητής που τραυματίστηκε από ευθεία βολή κρότου - λάμψης των ΜΑΤ (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ομάδες τραμπούκων άρχισαν να απειλούν αλλά και να εξαπολύουν επιθέσεις για τη ματαίωση του έργου», δήλωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.


Πρύτανης ΑΠΘ: «Κανείς μας δεν θέλει να έχει αστυνομία στο campus»


«Την περασμένη Πέμπτη επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν τοποθετηθεί για τη φύλαξη του χώρου με αποτέλεσμα δυστυχώς τον τραυματισμό ενός φοιτητή και ενός αστυνομικού», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Θεσσαλονίκη: Επώνυμη καταγγελία στο 20/20 - «Μπασταρδάκι, εσένα θα σε πάω εισαγγελέα για μολότοφ»


«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβάλλουν τις δικές τους συνήθειες», συμπλήρωσε ο Γιάννης Οικονόμου, εξαπολύοντας επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς όπως είπε: «όχι μόνο δεν καταδίκασε τους ταραξίες, αλλά στράφηκε κατά της αστυνομίας και υποσχέθηκε την κατάργηση του νόμου για την ασφάλεια στα ΑΕΙ και πρόσθεσε ότι «αντί υπεκφυγής καλούμε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί: Μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλαμβάνει έναν πανεπιστημιακό χώρο, να γκρεμίζει τοίχους, να καταστρέφει περιουσιακά στοιχεία;» 


Φοιτητής που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ: «Τα ΜΑΤ μας σημάδευαν με κρότου λάμψης στο κεφάλι»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ