Ισολογισμός Νέας Δημοκρατίας: Προκλητική εκτόξευση χρεών επί Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ισολογισμός Νέας Δημοκρατίας: Προκλητική εκτόξευση χρεών επί Κυριάκου Μητσοτάκη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν από την ακρίβεια και καμία μικρομεσαία επιχείρηση δεν έχει πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, με τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο, ο ισολογισμός της ΝΔ για το 2021, που δημοσιεύθηκε σήμερα, δείχνει εκρηκτική άνοδο των χρεών της.


Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κόσμος ψήφισε ΝΔ ενώ γνώριζε ότι είμαστε χρεοκοπημένο κόμμα (video)


Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, o βουλευτής Θεσπρωτίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάριος Κάτσης, ο οποίος γράφει: «Δημοσιεύθηκε σήμερα ο ισολογισμός της ΝΔ. Τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης που θα έβαζε τάξη; 380 εκ.€ χρέη στις τράπεζες και 10εκ. € σε προμηθευτές, σύνολο 391.5εκ. €. Ζουν δημοσία δαπάνη οι μπαταχτσήδες και αποκαλούν τζαμπατζήδες τους πολίτες που δε βγάζουν το μήνα».

Να θυμίσουμε επίσης πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Google, η Νέα Δημοκρατία, δεν είναι μόνο το πιο χρεοκοπημένο κόμμα στην Ευρώπη, αλλά και το τρίτο κομμα πανευρωπαϊκά σε διαφημιστικές δαπάνες. Τα επικαιροποιημένα στοιχεία, δείχνουν πως από τις 20 Μαρτίου του 2019, έχει ξοδέψει συνολικά 648.950 ευρώ, μόνο για διαφημίσεις στην Google. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν το προεκλογικό "καπάρωμα" του διαφημιστικού header του YouTube). 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ