Κ. Μητσοτάκης. «Δεν θα μειώσουμε τον Ειδικό Φόρο στα καύσιμα, γιατί θα επιδοτούσαμε τους πλούσιους»

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο Αντουανέτας διεκδικεί ο Πρωθυπουργός μετά την δήλωσή του, που απείλησε σοβαρά τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Απορία προκαλεί γιατί ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων συνεχίζει να σκέφτεται με γνώμονα Πλουσίων-Φτωχών, όταν οι πλούσιοι είναι 10.000 και οι φτωχοί 10.000.000.

Κ. Μητσοτάκης. «Δεν θα μειώσουμε τον Ειδικό Φόρο στα καύσιμα, γιατί θα επιδοτούσαμε τους πλούσιους»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ολόκληρη η φράση του Πρωθυπουργού όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά ήταν «Δεν θα μειώσουμε τον Ειδικό Φόρο (σ.σ. Κατανάλωσης) στα καύσιμα, για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτόν τον τρόπο θα επιδοτούσαμε περισσότερο τους πλούσιους και λιγότερο τους φτωχούς». Αυτό είναι εντελώς αστείο, σε μια γραμμή που χάραξαν φίλα προσκείμενοι δημοσιογράφοι-«λαγοί» της Κυβέρνησης (σ.σ. Που λένε κάτι εξωφρενικό για να δουν αν θα περάσει, ώστε να το αναφέρει και το πολιτικό προσωπικό) και ύστερα πραγματικά ας ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ 100-1.000 πλούσιοι αν είναι να ωφεληθούν μαζί και εκατομμύρια «φτωχών».

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια λεπτομέρεια: Το υλικό της ΕΡΤ, ανήκει την ΕΡΤ, την Δημόσια Συχνότητα και τον Ελληνικό λαό. Με ποιον γνώμονα ο Πρωθυπουργός παίρνει υλικό της ΕΡΤ και το ανεβάζει ολόκληρο (συνέντευξη 59 λεπτών) στο … ιδιωτικό Facebook για δική του προσωπική διαφήμιση; Για ποιον λόγο ο Πρωθυπουργός χαρίζει υλικό της Δημόσιας τηλεόρασης σε ιδιωτική πλατφόρμα; Ένα υλικό του οποίου την παραγωγή έχει πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης; Το ίδιο δε πράττει και στο Youtube. Θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να καταχραστεί υλικό του Mega, του Ant1, του…2020mag και να το ανεβάσει ολόκληρο, αντί για αποσπάσματα όπως προβλέπει η νομοθεσία χωρίς report και αγωγές; Την κληρονόμησε από τον παππού την ΕΡΤ;  


Ο Πρωθυπουργός «απαλλοτριώνει» υλικό της ΕΡΤ αμέσως μετά την προβολή και το ανεβάζει σε Facebook και Youtube!


Για να μην κατηγορηθούμε για μεροληψία, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως το οικονομικό επιτελείο, θα ανακοινώσει μέτρο αντίστοιχο του Fuel Pass την επόμενη εβδομάδα. Ισχύ θα έχει από τον Ιούλιο ώστε να πάνε διακοπές οι…φτωχοί!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ