Έχουμε νικητή / Βουλευτής της ΝΔ: Ο Χατζηδάκης εφαρμόζει τον Μπακούνιν και βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας (video)

Με τις ιδέες του μεγάλου θεωρητικού του Αναρχισμού, Μιχαήλ Μπακούνιν σύγκρινε το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, τερματίζοντας κάθε λογική στα τερατώδη επιχειρήματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες από στελέχη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος.

Έχουμε νικητή / Βουλευτής της ΝΔ: Ο Χατζηδάκης εφαρμόζει τον Μπακούνιν και βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αν θέλατε να ασκήσετε μια κριτική στον Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό, θα μπορούσατε απλά να του πείτε ότι στην ουσία εφαρμόζει αυτά που είχε πει ο Μιχαήλ Μπακούνιν, δηλαδή βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας, αποδίδει στην εργασία αυτό που της οφείλεται και αποδίδει με τον τρόπο αυτό στους ανθρώπους ασφάλεια, άνεση και αναψυχή. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια που γίνεται με αυτό το νομοσχέδιο», ανέφερε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης στην ομιλία του στη Βουλή.

Για άλλη μια φορά να υπογραμμίσουμε πως δεν πρόκειται για fake news ή κάποιο σατιρικό κείμενο από το "Κουλούρι" ή το "Βατράχι". Είναι η συνέχεια των προσβλητικών για τη νοημοσύνη των πολιτών επιχειρημάτων, όπως αυτά που επικαλείται ο ίδιος ο υπουργός εργασίας (για τις ελιές) και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Κώστας Κυρανάκης, που είχε δηλώσει πως με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, «ο άρρωστος εργαζόμενος θα μπορεί να δουλέψει υπερωρίες για να πάει στο ρεπό του στον γιατρό»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ