Κάτοικος στα Βίλια παρακαλάει να μην φύγουν οι κάμερες: «Μόνο όταν έρχονται κανάλια περνάνε αεροπλάνα» (video)

Δραματική έκκληση γυναίκας στα Βίλλια Αττικής, να παραμείνουν στο σημείο οι κάμερες του ΣΚΑΙ (!), καθώς όπως δηλώνει «μόνο όταν έρχονται κανάλια πετάνε τα αεροπλάνα».

Κάτοικος στα Βίλια παρακαλάει να μην φύγουν οι κάμερες: «Μόνο όταν έρχονται κανάλια περνάνε αεροπλάνα» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μας έδιωξε η τροχαία να φύγουμε να μην κινδυνέψουμε και δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα, κάθονται στην είσοδο του οικισμού

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικος πυροπληκτης περιοχής αποκαλύπτει σε ζωντανή μετάδοση πως τα εναέρια -και επίγεια- μέσα πυρόσβεσης εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχουν κανάλια που καλύπτουν ζωντανά την εξέλιξη της φωτιάς στο εκάστοτε σημείο

«Η κατάσταση είναι τραγική. Μόνο όταν έρχονται κανάλια και τραβάνε τι γίνεται, μόνο τότε πετάνε δέκα αεροπλάνα. Τόση ώρα πριν έρθετε πετούσε μόνο ένα Έρικσον, ανα 15 λεπτά. Δεν κινείται τίποτα. Χθες το βράδυ μας παρατήσανε ολομόναχους, ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα σπίτια μας είναι καθαρά, οι δρόμοι μας είναι καθαροί. Μας έδιωξε η τροχαία να φύγουμε να μην κινδυνέψουμε και δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Καθονται στην είσοδο του οικισμού. Μόνο όταν έρχονται κανάλια πετάνε, για να δείχνουν ότι υπάρχει κινητοποίηση. Δεν υπάρχει τίποτα. Έτσι καταστράφηκε ο Άη Γιώργης: Πηγαίναν τα κανάλια, πηγαίναν και τα πυροσβστικά. Φεύγαν τα κανάλια, φέυγανε και απο εκεί»

«Τα τελευταία λεπτά πάντως βλέπουμε ότι έχουν επιχειρήσει», την διέκοψε με έκδηλη αμηχανία ο νεαρός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

«Τα τελευταία λεπτά που είστε εδώ πέρα, γι αυτό και έτρεξα να σας προλάβω. Να μη φύγετε παρακαλώ. Να μη φύγετε, θα καούμε, να μη φύγετε. Υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ