Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Αυλή του 20/20

Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλάει στον Κωνσταντίνο Βρεττό για τη σύμπνοια των συναυλιών της που έχουν μεταμορφώσει το κοινό σε δικούς της ανθρώπους και αγκαλιάζει την επίδραση που έχει στους ανθρώπους που την αγαπούν και την εμπιστεύονται. Μας υπενθυμίζει ότι παρότι ζούμε σε εποχές κορονοϊού, η πραγματική πανδημία είναι αυτή της απάθειας και με αφορμή τη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων στις 8 Σεπτέμβρη, γυρίζει το χρόνο πίσω στο live που της έμαθε να βγαίνει κάθε φορά στη σκηνή σαν να είναι η τελευταία.

📌 «Ο σύγχρονος άνθρωπος υποφέρει από την απάθεια, η οποία είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης και του πόνου. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και είναι ένας εύκολος δρόμος. Έτσι όμως δε μπορείς να τρέξεις στην ζωή, πρέπει να ορμήσεις πάνω σε αυτή με πάθος και αντίδραση».

📌 «Μου έλεγε μια φίλη μου ότι δεν αντέχει να είναι άλλο θυμωμένη και της λέω ότι είναι καλύτερο από το να είσαι ακίνητη. Έχεις δίκιο για αυτά που νιώθεις οργή και αυτό θα σε κάνει κάπως να αντιδράσεις».

📌 «Χρειαζόμαστε πολλή δύναμη, συζήτηση και διάλογο. Είναι απαραίτητο να συζητούν οι άνθρωποι για τον κόσμο που οραματίζονται να ζήσουν και να παίρνουν θέση. Και όπως λέει και ο Γερασιμος Ευαγγελάτος "να είστε καλά και ευχαριστώ, δεν θα σκύψω εκατοστό"».

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Αυλή του 20/20
ΠΡΟΒΟΛΗ
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ